Ga door met een publiciteit..

Toch was het tussen Real Madrid en Manchester City, na een goede wedstrijd van Guardiola's team, 1×1 de stand.

In een opwindende wedstrijd, zoals iedereen had verwacht, maakten de teams van Real Madrid en Manchester City het het ticket waard.

Wat weinigen hadden zien gebeuren in het Santiago Bernabéu gebeurde eindelijk: Manchester City nam het vanaf de eerste minuten over.

Met bijna 75% balbezit zag het geweldige Real Madrid-team hoe het Engelse team passes uitwisselde en doelkansen creëerde.

Velen verwachtten aan het begin van de wedstrijd een relatief gemakkelijke wedstrijd voor Manchester, maar zo was het niet.

Het spel is ontworpen met goede scoringsmogelijkheden voor beide partijen, met geweldige biedingen.

Continua apos publicidade

Eindigend met een geweldig resultaat voor de ploeg van Manchester City, die thuis kan beslissen en richting de droom van een finale kan lopen.

Een zeer goede start van Manchester City

Ten eerste heeft de ploeg van Guardiola een kenmerk van balbezit.

Zoals we altijd in wedstrijden zien, vond het balbezit van Manchester City plaats midden in het Santiago Bernabeu.

Het Spaanse team zag hoe City passes uitwisselde en kansen creëerde met Haaland, die, weinig geïnspireerd en goed gemarkeerd, niet scoorde.

Het is waar dat doelman Courtois hard werkte, maar de goal van Haaland waar iedereen op zat te wachten kwam niet uit.

Als alleen de eerste minuten van de wedstrijd werden geanalyseerd, was de indruk dat City thuis was. Met een geweldige start dacht iedereen dat de overwinning van City een kwestie van tijd was.

De beste apps om te leren autorijden

olimpiac.com

Toen speler Vinicius Jínior echter van buiten het strafschopgebied een prachtig schot wist te scoren, werden we eraan herinnerd dat het tegen Real Madrid was.

Met veertien Champions League-overwinningen zou de Spaanse ploeg niet zo gemakkelijk opgeven.

Zeker met Vinicius Júnior op een geïnspireerde dag, waardoor Real Madrid de score opende.

In het begin leek het niet eens hetzelfde spel. Met de steun van de fans groeide Real Madrid in het spel. Hetzelfde tussen Real Madrid en Manchester City.

Real Madrid werd wakker na het openen van de score

Eindelijk is de Spaanse club, dankzij het resultaat in hun voordeel en de steun van hun fans, gegroeid in de wedstrijd. Door doelman Éderson tot enkele reddingen te dwingen, is het spel nu veranderd.

Het balbezit was evenwichtiger en kansen op doelpunten leken naast elkaar.

Real Madrid was echter beter in de wedstrijd, de ploeg van Manchester City geloofde niet wat ze zagen. Toen Manchester de wedstrijd domineerde, opende Real Madrid de score.

Het balbezit van Manchester City was dus niet langer zo aanstootgevend, het team had moeite om ruimtes te vinden om het doel af te maken.

ALTIJD LEZEN:

Maar de magie van voetbal is daar, het was dat moment. Al in de tweede helft van de wedstrijd sloeg De Bruyne een trap van buitenaf en bracht de wedstrijd in evenwicht.

Een ogenblik voelde het stadion de patstelling, nu was alles hetzelfde. Het Spaanse team had ongeveer 30 minuten om het winnende doelpunt te scoren.

Dat is niet gebeurd, en de beslissing zal zelfs in Manchester vallen, wanneer het Engelse team de steun van zijn fans zal hebben.

De volgende wedstrijd is op woensdag de 17e in Manchester.